Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Příspěvky

Po Panicovi je tady Panna !!! Koller odpovídal na dotazy

31. 8. 2006

Robert Kodym prozradil text písně "Panna" z připravovaného Torpéďáckého alba. David Koller odpovídal na první balíček dotazů. www.davidkoller.cz

 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanasťáci odpovídají na další dotazy

24. 8. 2006

Hvězdné duo Robert Kodym & P.B.CH. zodpovědělo již třetí várku dotazů. Přečíst si je můžete na wanastovky.cz Přibylo i několik nových i starších fotek, mrkněte na ně !!! ;-)

- Bulvár v akci Blesk .cz
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy - první singl !!!

18. 8. 2006

Tak je to tady, oficiální web Wanastowek naplno jede a už je tam dokonce ochutnávka prvního singlu !!! Nová píseň nese název "Otevřená zlomenina srdečního svalu" - můžete si ji poslechnout v autorizované sekci. Jinak na desce, která dostala název "Torpédo" se objeví i cover-verze od skupiny Jasná páka a bonus v podobě "Nahá" - verze 2006. Celkem bude na desce 13 kousků a na trhu by měla být 30.10.2006.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Přilítnou broučci s podkovou ...

17. 7. 2006

Jistě jste již zaregistrovali, že se v televizi objevuje reklamní spot, kde zní píseň probouzející se kapely Wanastowi Vjecy (pro neznalce-píseň "Nahá"). - Video si můžete prohlédnout -zde-
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Lucie bude mít pauzu, ale co dál?

19. 6. 2006

Skupina Lucie na svých oficiálních www stránkách oznámila plánovanou uměleckou pauzu. (www.lucie.cz)
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy točí desku

10. 6. 2006

Získal jsem exkluzivní informaci, která se týká Wanasťáků. O tom, že skutečně ožívají a chystá se deska jistě všichni víte. Co nevíte je to, že deska by měla být v prodeji na podzim a koncerty budou na jaře příštího roku. Na CD by se měl objevit i jeden poměrně známý zahraniční host, jméno však prozrazeno nebylo. Informaci mi potvrdil staronový bubeník Wanastowek Martin Vajgl. (Neo - moje krycí jméno na akci).
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv