Jdi na obsah Jdi na menu

Archiv

Příspěvky

Turné Best of 20 let

21. 5. 2008

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Vstupenky, co s nimi?

19. 5. 2007

Aktualizace 30.5. - Přeložení českého turné zapříčilo kromě zklamání fanoušků i další problém. Majitelé již zakoupených vstupenek si jistě kladou otázku, zda budou vstupenky platit i na podzim nebo se musí vrátit. V tomto článku bude průběžně doplňováno info, které Vám snad odpověď přinese.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv | Komentářů: 1

David Koller: Druhý singl bude Čas nejde vzít zpátky

7. 2. 2007

Po Wanastovkách vypustí druhý singl i sólový David Koller. Bude se jednat o píseň "Čas nejde vzít zpátky". Tato balada má přinejmenším stejné hitové ambice jako pilotní sing "Nic není nastálo", který se stále těší velké oblibě.  Druhý singl je k poslechu ZDE (Zdroj:Musicserver.cz)
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy: Slečna Anna míří do rádií

1. 2. 2007

Dlohoočekávaná tajenka dostala konkrétní obsah !!! Dalším singlem, který Wanastovky vypustí během tohoto měsíce do světa je song "Slečna Anna je za vodou". Pokud bychom zapátrali na tomto webu ve starších zprávách, tak bychom nalezli nastiňující článek. Právě zde jste se mohli zapojit do tipovačky: výsledky: "Slečna Anna" získala 15 hlasů z celkových 26, další místa: Panna 4 hlasy, Pouštní komtesa a varianta jiná píseň 3, Torpédo 1 hlas.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Učíme se s Davidem Kollerem

31. 1. 2007

Na oficiálním webu Davida Kollera (sekce pro členy klubu) byla vyhodnocena anketa o píseň, kterou by se fanoušci rádi chtěli naučit zahrát na kytaru. Zvítězil song "Dnes mě upálíš" před pilotním singlem "Nic není nastálo". Jedná se se o speciálně vytvořené instruktážní video, tak stačí pozorně sledovat a zkoušet. Pokud ještě nejste zaregistrování, tak neváhejte ! www.davidkoller.cz
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

ČT24-kultura: David Koller

29. 1. 2007

Video ze dne 13.12.2006 ČT24
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Video ze křtu alba Davida Kollera

29. 1. 2007

Video ukázka jak se křtilo v paláci Akropolis a menší rozhovor. stream.cz
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

LN: Chci být dědeček hříbeček s kytarou, říká Kodym

21. 1. 2007

Přečtěte si rozhovor s Robertem Kodymem. odkaz zdroj: 15.01.2007 (Lidové noviny)
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Wanastowi Vjecy: Jaký bude další singl?

20. 1. 2007

Už v srpnu vypustily Wanastovky do éteru první ochutnávku z tehdy ještě připravovaného alba. Píseň "Otevřená zlomenina srdečního svalu" se stala také pilotním singlem, na její jemnou melodii s ještě lepším textem se chytla řada posluchačů a hitparády tak měly nového favorita. I po téměř 5 měsících je tato skladba stále jednou z nejhranějších. Nyní se nabízí otázka, která píseň bude dalším singlem? Bude to další plouživá věc nebo Vjecy nasadí tvrdší kalibr? Takřka s jistotou lze vyloučit song "Pal vocuď", tohle by rádia určitě nevzaly, navíc to ke všemu není wanastovská věc.
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv

Český rozhlas: Rozhovor s Robertem Kodymem

20. 1. 2007

Poslechněte si zajímavý dvacetiminutový záznam, nejen o nové desce Wanastovek. odkaz  zdroj: 27.12.2006 (ČRo 1 - Radiožurnál)
 
Celý příspěvek
| Rubrika: Archiv