Jdi na obsah Jdi na menu

Vítám vás na novém webu

12. 7. 2007
Oficiální spuštění 12.7.2007 v 20:45. Vítám všechny nové návštěvníky, kteří premiérově vidí tento web. Budu doufat, že vám tady bude aspoň trošku líbit a budete se sem rádi vracet. Jistě si kladete otázku, proč vlastně vznikl. Důvodů je samozřejmě více, ale tím hlavním je jistota na tomto hostingu. O struktuře nemá moc cenu se rozepisovat, změny můžete vidět svým okem. :) Takže to tu prozkoumejte. :) Naleznete zde veškerý důležitý obsah z wanastovky.hostuju.cz a možná i něco navíc. Zároveň prosím ty, kteří vlastní na původní web (wanastovky.hostuju.cz) textový odkaz, ikonku či banner, aby si opravili link, děkuji. Upravené ikonky a bannery budou vytvořeny v blízké době. Adresy na „Fan-fórum“ či „Návštěvní knihu“ zůstávají stejné.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Glimmer Man - Skvělé

16. 7. 2007 15:11

Ahoj Jarku, nový web se mi hodně líbí je do pohody!!! Jen tak dál!!!

:D :D :D

Jarek - Info

13. 7. 2007 15:38

Díky za pochvalu. :) Celkově vzato jsem necítil na hostuju.cz poslední dobou jistotu. Redakční systém byl závislý na databázi a ta často kolabovala, což mělo negativní vliv na chod celého webu. Jinak ten "RS pro blog" je bezesporu výborná věc, takže určitě se nemáš čeho bát, důležité je mít bezproblémový základ od hostingu. :) Server eStranky.cz rozhodně není krok do neznáma. Již od května zde úspěšně jede můj mini-hokejový portál hokej.estranky.cz a zatím si nemůžu celkový chod vynachválit. Všechno jistí kumunikativní a aktivní podpora, takže jsem naprosto spokojen. :)

zim - pěkný

13. 7. 2007 14:40

Tož Jarku dobrá práce, ten přesun musel zabrat hafo času... a co vlastně nevyhovovalo na starých stránkách? Já sem se totiž trochu inspiroval a udělal svůj novej projekt (Liberecký hudební portál) na stejném redakčním a publikačním systému (proBlog), tak teď nevim jestli sem udělal dobře :)

A12A - supr

12. 7. 2007 21:09

Myslim ze tenhle web je prehlednejsi a celkove peknejsi nez na hostuju. Vazim si Jarkovy prace.Diky