Jdi na obsah Jdi na menu

Podpořte Vjecy v anketě Český slavík Mattoni

9. 10. 2008

ObrazekNejpopulárnější hudební anketa v republice je nedílnou součástí bilancování uplynulého roku a potažmo také celkové fanouškovské přízně jednotlivých interpretů. Nyní máte možnost podpořit své oblíbené Vjecy. Hlasování je možné prostřednictvím sms zprávy či přes formulář portálu seznam.cz. Více informací v příspěvku.

 

 

Anketa je jednou částí obyvatelstva uznávána a druhou zase odsuzována. Nic se však nemění na tom, že jde stále o ostře sledovanou událost. Úspěchy se zapsaly i do historie našich spřízněných projektů. Ohlédneme-li se za oponu minulých ročníků, tak stupně nejvyšší slávy získala Lucie rovnou ve čtyřech případech. Wanastowky se dostali nejlépe na páté místo v roce 1998. Při loňském vyhlášení jim unikla účast v TOP šestce. Kapela odjela veleúspěšné jarní turné a zajisté se připomněla v tom nejlepším světle. Pokud máte zájem, tak podpořte svým hlasem tuto formaci.

 

Způsob hlasování:

Nejpoužívanější způsob je hlasování přes formulář na portálu seznam.cz. Na výběr budete mít nově čtyři kategorie. Ke stávajícím (zpěváci, zpěvačky, skupiny) přibyla letos ještě zvláštní sekce pro slovenského interpreta. Odtajnit můžete rovněž svůj věk a pohlaví a posléze kliknete na tlačítko "vygenerovat kód", který zašlete sms zprávou na telefonní číslo 903 09 06. jako potvrzení vám přijde obratem poděkování za hlas do ankety. Podrobnější informace o hlasování naleznete na www.ceskyslavik.cz.

HLASOVÁNÍ KONČÍ 30. LISTOPADU A SLAVNOSTNÍ VYHLÁŠENÍ PROBĚHNE 13. PROSINCE V PŘÍMÉM PŘENOSU TV NOVA.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

niki kiki - PPPPRRRRoooosím

15. 10. 2008 17:43

Když pošlete vy tak já taky pošlu mám toho 4 pr.....

niki kiki - sry

15. 10. 2008 17:40

Ashley235@seznam.cz:-0

niki kiki - Čau lidi

15. 10. 2008 17:38

Ahooj mám takový dotaz na Wv Přijedte do Polné u Jihlavy PPPPPPPPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOSSSSSSSSSíííííííííííííííííMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A pošlite mi taky nějaky obrázky na Ashley235@¨seznam.cz