Jdi na obsah Jdi na menu

Český Slavík: Lucie před Wanastowkami, podpora ke comebacku?

14. 12. 2008

ObrazekVčerejší slavičí večer nepřinesl žádné mimořádné překvapení. Titul krále odhájil již poněkolikáté Karel Gott, po jeho boku stála Lucie Bílá a mezi skupinami usedl na trůn Kabát. Očekávaný útok Vjecý do první desítky se nekonal. Kapela obsadila až třinácté místo a paradoxně se před ní dostala i Lucie, jenž už čtyři roky nevykazuje činnost. Byl to cílený záměr fanoušků?

 

 

Wanastowi Vjecy mají za sebou letošní úspěšné turné a dalo se předpokládát, že podpora bude větší. Opak však byl pravdou. Skupina si oproti loňskému ročníku pohoršila o 1387 bodů, což v konečném zúčtování znamenalo třináctou příčku. Nabízí se otázka, kam se ztratila výraznější podpora fanoušků? Skupině bezesporu nepomohlo to, že např. na třetí videoklip se čekalo více než půl roku. Okolo budoucnosti je navíc velká mlha, která zatím nebyla rozvířena žádným vyjádřením.

 

Best of kompilace má být uzavřena klipem na píseň "Variace na renesanční téma" a definitivní tečkou za výročím by mělo být slibované dvd, kterého by se fanoušci měli dočkat v nadcházejícím roce.

 

V kategorii zpěváků se v první patnáctce udržel David Koller (14. místo). Naproti tomu na Roberta Kodyma zbyla až šestačtyřicátá příčka. Kompletní výsledky - zde.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

johnczon - Mno....

16. 12. 2008 14:31

Tak tak vážení...takhle to končí když někdo na svý fanoušky víceméně dlabe....Roberte! Stačí říct:DVD nebude,další CD bude za 5 let...
Znělo by to líp, než když na něj pak stejně dlouho dobu čekáme...

zuza - já nevim

14. 12. 2008 21:09

nějak tomu DVD nevěřim.. a taky nechápu proč to všechno dělaj tak šíleně pomalu... achjo, už to neřešim radši...

nity - Byl to cílený záměr fanoušků?

14. 12. 2008 12:42

odpoved: NE :)

A12A - ...

14. 12. 2008 10:53

tak aspon ze to dvd bude. jen doufam ze driv nez 31.10.2009